Ben net klaar onder de douche als ik de deurbel hoor… Ik wikkel de handdoek om me heen en open de deur op een kiertje… “Hoi,” zeg je… Een glimlach trekt over mijn gezicht… Ik doe de deur verder open en je stapt de gang in… Legt je helm op het kastje en trekt me naar je toe voor een heftige zoen… Ik leg mijn handen in je nek en streel je zacht… Met je handen op mijn billen trek je me dichter naar je toe…

Ik worstel met je pak… Vind dan ineens de rits en trek m langzaam open… Terwijl mijn handje door de opening naar binnen glipt, ontdek ik aangenaam verrast dat je er niets onder draagt… Ik voel je handen omhoog glijden over mijn rug, naar mijn nek… Strelend… Je duwt me tegen de muur en ik voel je been tussen de mijne… Je pakt mijn polsen en houdt mijn handen tegen de muur bij elkaar…

Je pakt de handdoek tussen je tanden en trekt er eens aan… Al snel valt mijn handdoek op de grond en sta ik hulpeloos en naakt voor je… Met 1 hand trek je jouw motorpak zo ver mogelijk uit… Verlangend naar het gevoel van onze naakte lijven tegen elkaar…

Je gebiedt me zo te blijven staan en gewillig voldoe ik aan je verzoek… Uit je tas haal je een paar handboeien waarmee je mijn handen achter mijn rug vastmaakt… Dan troon je me mee, de gang uit… Onderweg drop je jouw motorlaarzen en je broek… Je laat me plaatsnemen op de bank… Knielt voor me en begint me vederlicht te strelen… Al snel kreun ik van verlangen… Ik wil meer… Ik wil jou… Plagend blijf je doorgaan met je zachte strelingen, af en toe iets meer druk gevend…

Voorzichtig zoek je met jouw mond de mijne… Smoort mijn kreunen met je hete zoenen… Wrijft met je duimen over mijn tepels, die zich fier oprichten… Langzaam strelen je handen zich een weg naar beneden… Mijn dijen masserend, mijn lies strelend, zachtjes mijn lipjes aanrakend… Heel plagend een vingertop langs mijn clit, om hem gelijk weer weg te halen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *